דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/03/2015 | 11:02 | מאת: איילה

דוקטור שלום !! אני סובלת כבר שנתיים מדופק מהיר שבא בפתאומיות .הולטר ואקו יצאו תקינים אני בת 44 לא לוקחת תרופות ולחץ דם תקין .עשיתי בדיקוות דם והB12 והחומצה פולית יצאו ממש נמוכים שאר הבדיקות תקקינות כולל ההמוגלובין .הדופק המהיר שתוקף אותי זה מה B12 הנמוך?

28/03/2015 | 18:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן וקיים קשר מסויים בין הדברים.....אך לא מובהק ולא בהכרח..... בלי קשר יש לתקן את רמת ה- b12 בדם. לבדוק תפקוד בלוטת התריס ובהיבדק אצל קרדיולוג בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה