לחצים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/03/2015 | 08:30 | מאת: roni

שלום... יש לי כר יות משבוע לחצים בחזה, הלחצים מלווים אותי בכאבים שמקרינים לגב, לידיים ופעמיים תפס אותי התקף עקב כאב חד וחודרני בחזה שבלתי נסבלות ואי אפשר לזוז ולנשום, כל השאר לחצים מלווים אותי לאחרונה לעייפות... ברופאת משפחה תיארה לי כדלקת בשריר החזה בבדיקה גופנית, אקג מראה תקין, כששאלתי מה עושים במקרים של התקף לחץ בחזה, אז אין מה לעשות ואין לזה פתרון... אני לא מאמינה, כי במקרה כזה אני מאוד רוצה לחיות...

25/03/2015 | 21:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נא לגשת בלדיקה אצל קרדיולוג. מבידה ותסמינים מחמירים - לגשת לחדר מיון. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה