מודאגת מאבחנת א.ק.ג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/03/2015 | 19:25 | מאת: טליה

שלום לך, אני לפני IVF, בת 42, לא מעשנת ובריאה בדר"כ (מלנומה לא גרורתית לפני שנתיים ומאז תקין) לפני שנה עשיתי א.ק.ג לבקשת בית החולים ויצא תקין. היום עשיתי והתקבלה התוצאה הבאה: NORMAL SINUS RHYTHM POOR R WAVE PROGRESSION IN RIGHT PRECORDIAL LEADS - WITHIN NORMAL LIMITS IN WOMAN WITHOUT STRUCTURAL HEARTDISEASE INFERIOR NON - SPECIFIC REPOLARIZATION ABNORMALITY אשמח לדעתך אם יש מקום לדאגה תודה מראש!

22/03/2015 | 22:05 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין מקום לדאגה. יש מקום לפיענוח אקג עי רופא. הנכתב הוא באופן אוטומטי ע,י מכשיר ולא בהכרח נכון. בברכה, דר דדשב

22/03/2015 | 22:06 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין מקום לדאגה. יש מקום לפיענוח אקג עי רופא. הנכתב הוא באופן אוטומטי ע,י מכשיר ולא בהכרח נכון. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה