דפיקות לב שמלוות בהתכווצויות וכאבי בטן שמעשנת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/03/2015 | 19:47 | מאת: הדס

שלום רב דר בת 32.מעשנת. ללא מחלות ברקע בחודשיים האחרונים דפיקות לב מואצות התכווצויות בבטן וכאב בטן ומתחת לחזה כשמעשנת סיגריה .כל התופעות חולפות לאחר העישון או מס' דקות אחריו עשיתי בדיקת אקג שיצאה תקינה האם יש צורך בבדיקות נוספות ? אני מאוד לחוצה בבקשה אודה לתשובה בהקדם האפשרי

21/03/2015 | 19:50 | מאת: הדס

סובלת גם בחודשיים אחרונים מכאבים בצוואר שמקרינים לשכמות ולראש האם זה קשור לתופעות שתיארתי ?

13/04/2015 | 20:52 | מאת: דר' אלכסנדר דדשב

בהסתמך על הרישום שבפנייתך, לא נראה שמדובר בבעית לב כלשהי.... חשוב לבצע בדיקה הקשורה לכאב בטן, על מגווון הסיבות. פני בבקשה תחילה לרופא משפחה. ניתן להלשים גם בידתק תפקודי בלוטת התריס. בברכה, דר דדשב

13/04/2015 | 20:53 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהסתמך על הרישום שבפנייתך, לא נראה שמדובר בבעית לב כלשהי.... חשוב לבצע בדיקה הקשורה לכאב בטן, על מגווון הסיבות. פני בבקשה תחילה לרופא משפחה. ניתן להלשים גם בידתק תפקודי בלוטת התריס. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה