פיענוח תוצאות לאקו לב בן 34

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/03/2015 | 07:07 | מאת: roman

NORMAL LV SIZE AND GLOBAL SYSTOLIC FUNC NO SEGMENTAL WALL MOTION ABNORMALITIES NORMAL LV DIASTOLIC RELAXATION NORMAL VALVULAR DOPPLER STUDY MVP- ANTERIOR LEAFLET W\O SIGNIFICANT MR NORMAL RV SIZE AND FUNC NORMAL PA SYSTOLIC PRESSURE MINIMAL PERICARDIAL EFFUSION SBE ANTIBIOTIC PROPHYLAXIS NOT INDICATED MILD DILATION OF AORTIC ROOT AND ASCENDING AORTA

19/03/2015 | 21:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מהי השאלה בבקשה?

23/03/2015 | 17:16 | מאת: roman

האם יש משהו חריג בתוצאות שאני צריך להיות מודאג ממנו??? תודה.

25/03/2015 | 21:21 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא. יש לשים לב על שני מימצאים: - מצוטת משאלתך בפנייתך 1. MVP- ANTERIOR LEAFLET W\O SIGNIFICANT MR 2. MILD DILATION OF AORTIC ROOT AND ASCENDING AORTA אלה - למעקב מסודר אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה