שינויים בערכי לחץ הדם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/03/2015 | 08:24 | מאת: א.ק.

שלום רב, אני בת 66, פעילה ללא בעיות בריאות ספציפיות. אני מנטרת באופן סדיר את לחץ הדם ומטופלת תקופה ארוכה ב-RAMIPRIL 2.5, ATENOLOL ו-אספירין. לאחרונה, קריאות לחץ הדם שלי הן תנודתיות במקצת ומגיעות לפעמים לערכים גבוהים (עד 146/80). האם תנודתויות זו היא תופעה שכיחה לגיל שלי? האם נדרש שינוי במינון התרופות? באיזו תדירות מומלץ לנטר את לחץ הדם?

19/03/2015 | 21:30 | מאת: דר' אלכסנדר דדשב

1. לא אבל ייתכן 2. יש צורך במעקב מסודר יותר. ניתן לבצע בדיקת הולטר לד על מנת לקבל החלטה 3. מפעם לפעם ובהתם לאיזון של ערכי לד. ערך שלבפנייתך הוא מתקבל על הדעת בברכה, דר דדשב

19/03/2015 | 21:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

1. לא אבל ייתכן 2. יש צורך במעקב מסודר יותר. ניתן לבצע בדיקת הולטר לד על מנת לקבל החלטה 3. מפעם לפעם ובהתם לאיזון של ערכי לד. ערך שלבפנייתך הוא מתקבל על הדעת בברכה, דר דדשב פתח בחלון חדשהדפסת ההודעההוספת תגובה

מנהל פורום קרדיולוגיה