בעיות קצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/03/2015 | 00:57 | מאת: איציק

שלום דר בן 39 עם רקע בדיכאון וחרדות. לאחרונה בתכיפות גבוהה אני מרגיש מן הרגשה שהלב נופל מפסיק לפעום ולפעמים אני מרגיש את הנפילה כמכה כזאת בלב לשניה וחוזר כרגיל אין לי סחרחורות ולא התעלפויות רק הרגשה שהלב מפסיק לפעום ולפעמים עם מן מכה כזאת לפני שנתיים עשיתי מבחן מאמץ והולטר והכל היה תקין אך יש החמרה לדעתי אני חווה יותר את התסמינים האם זה מסוכן? אילו בדיקות מעמיקות עליי לבקש מהרופא משפחה ?

19/03/2015 | 21:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא ניראה אף מחייב בירור .עליך לגשת להערכה אצל קרידולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה