הפרעה דיאסטולית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/03/2015 | 11:06 | מאת: ורד

האם הפרעה דיאסטולית דרגה 2, מודגמת בבדיקת אקו (גם בבדיקה קודמת, לפני 3 שנים) מצריכה טיפול כלשהו? אציין שברקע: COPD, יתר ל"ד וכולסטרול מאוזנים תרופתית, שינויים איסכמיים מפושטים במוח. תרופות קבועות: קרדילוק, 25 מ"ג לוסרדקס, פלאביקס, סימבקור. הפסקה זמנית במשאף אטרובנט.

15/03/2015 | 22:07 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על פי רוב לא ואגב חלק מהטיפול יכול להיות במסגרת של טיפולים אחרים כמו למשל טיפול ביתר לחץ דם. לעיתים יש צורך במשתנים במינון לא גבוה.... בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה