הולטר בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/03/2015 | 11:33 | מאת: גם זו

בן 60 ב2010 צינתור 2 סטנדים לפני חודשיים מיפוי לב במאמץ עם חומר רדיוקטיבי הכול תקין לפני שבועיים מרגיש סוג של דפיקות פרפורים בחזה חוסר או עודף פעימה בדיקה הולטר לב מה אומרת. הקצב בסיסי : קצב סינוס מהירות מינמלית : 51 ממוצעת דקה מהירות מקסימלית : 122 ממוצעת לדקה מהירות ממוצעת : 74 לדקה הפרעות קצב חדריות VPC'S : נצפה PVC בודד הפרעת קצב על חדריות APC'S : נצפו סה"כ 115 APC'S במשך הבדיקה . בפיזור הומוגני ביממה : נצפו 5 קטעי NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA בני 3-6 פעימות ובמהירות 120-185 פעימות לדקה הפרעות הולכה : לא נצפו שינויים משמעותיים בקטע ST : לא נצפו יש לי תור בעוד חודש לקרדיולוג בבקשה מה מצב הבדיקה מה אומרת תודה

08/03/2015 | 21:35 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

הפרעת קצב לב קלה ולא מסוכנת. פני נא לבדיקת קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה