דפיברילטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/02/2015 | 10:53 | מאת: ענת

יום ראשון האחרון הותקן לבעלי דפיברילטור -ונמסר לנו שאחרי 6 ימים יש להוריד תפרים. שאלתי היא:מה ההבדל בין זה לבין קוצב לב? בעלי עבר 6 החייאות עם מכת חשמל ביום שבת לפני כ- -3 שבועות. אשמח לשמוע אם יש איזה שהן "תופעות לוואי" במשך השנים?תודה

01/03/2015 | 19:53 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קוצב לב מקצב, לעיתים אגב יש שילוב של קוצב לב ודפיברילטור. דפירילטור בלי פונקציה של קוצב נועד לעזור בעת הצורך ולתת מכת חשמל במדיה ומדובר בהפרעת קצב לב רצינית, מסכנת חיים. בברכה, דר דדשב

04/03/2015 | 11:54 | מאת: ענת

התפרים. האם יש צורך להיות במעקב כל כמה זמן במח' קוצבי לב?תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה