תחושת עילפון במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/02/2015 | 12:10 | מאת: בן

שלום דוקטור אני בן 17 וכבר המון זמן שאני סובל מתחושת עילפון במיוחד בריצה אחרי ריצה של איזה 5 דקות אני מתחיל לנשום מהר הוושת שלי שורפת אני רואה שחור יש לי בחילה סחרחורת אני מזיע בכל הגוף והאוזניים שלי נסתמות עשיתי אקג המון פעמים יצא תקין המליצו לי על אקו לב אבל עוד לא עשיתי הרבה אומרים לי בגיל שלך זה נדיר מאוד בעיות בלב אבל אני לא יודע אם זה נכון בכל מקרה עכשיו זה קורה לא רק בריצה למשל אני מטפס על חומה פתאום אני מרגיש חום בכל הגוף סחרחורת חולשה לכמה שניות וזה עובר זה מאוד מפחיד אותי ואין לי מושג מה הסיבה ... מה אתה חושב שזה דוקטור? תודה

01/03/2015 | 19:58 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מגוון דברים עלול לגרום לכך, ואל רק בעית לב. פנה נא להערכה אצל קרידולוג ורופא משפחה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה