מה קורה לי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/02/2015 | 18:23 | מאת: איציק

שלום בן 60 חולה בראומטיד ארטריטיס מטופל פלקווניל ומטוטרקסט כרגע מיוצב בפרקים ב 2010 צינתור לב + סטנט מקבל מיקרופרין לפני חודשיים מיפוי לב במאמץ תקין לפני כשבוע התחלתי להזיע בלילה כבר כמה ימים כל לילה מחליף 2 חולצות אין לי חום ולא לוקח כדורים לפני השינה הורדתי שמיכות מעלי בימים הקרים האלה לא עוזר עדיין מזיע מאזור המותן עד הצוואר במקביל יש לי מין תופעה חדשה כמו מין החסרת פעימה או עודף פעימה יכול להופיע לשניה לפעמים פעם בחצי שעה לפעמים אחרי כמה שעות במנוחה לא מופיע מין בלון קטן שמתפוצץ בסרעפת (מפתח הלב ) סוכר שלי תקין לחץ דם תקין הייתי בקופת חולים הרופא טוען זה כלום והבדיקות דם שלי לפני חודש תקינות (רופא מחליף ) מה זה יכול להיות איזה בדיקות לעשות ולמי לפנות יש הקשר ללב תודה איציק

23/02/2015 | 21:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

פנה נא בהקדם להערכה מאלה אצל קרידולוג מטפל שלך. יש לשלול קיום של בעיה כלילית פעילה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה