אי ספיקה טריוויאלית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/02/2015 | 13:57 | מאת: גלי

שלום, אני בת 31 בשבוע 20 היריון ראשון. לפני כשבוע וחצי הרגשתי קושי בנשימה (פלפיטציות), אקג היה קצת לא יציב והופנתי עי קרדיולוגית לאקו לב. בתוצאות נרשם שסך הכל תקין אולם קיימת אי ספיקה טריוויאלית. חשוב לציין שמאז אותו יום אני מרגישה לפחות פעם ביום את אותן התופעות למשך כחצי שעה, לא הרגשתי דברים כאלו בעבר, יש לי רשרוש בלב, ולאבי היה בעבר פרפור. האם המצב נורמלי?

23/02/2015 | 21:46 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מימצא זה - אי ספיקה טריוויאלית (אגב של איזה מסתם?) חסר כל משמעות. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה