מה אומרות התוצאות לאחר בדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/02/2015 | 21:48 | מאת: אפי

התכווצות היפרדינמית של כל דפנותיו החדר השמאלי מייד לאחר המאמץ. הערות: ללא סימנים אקוקרדיוגרפים של איסכמיה מיוקרדיאלית במאמץ אבחנות: No evidence for echocardiographic signs of inducible myocardial ischemia Normal global LV systolic function טכנאי

23/02/2015 | 21:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מימצאים שצויינו בפנייתך - בגדר נרומה, אולם אין בידינו את מלוא הבדיקה כפי שמופיעה ברישום בדכ. לפי הנרשם בפנייתך גם לא היתה חתימת רופא??? רק טכנאי.... רופא חייב לעבור על הבדיקה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה