איבוד הכרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/02/2015 | 19:51 | מאת: ניסים

שלום אחי בן 44 ללא בעיות רפואית לא מעשן גובה 182 משקל בסביבות 102 קצת עודף משקל לפני כשנה וחצי נכנס להתקלח ואיבד את ההכרה למספר דקות קצרות בבדיקות דם תקינות אקג תקין אולטר תקין השבוע לא הרגיש טוב היה לו חום 39 ניגש לרופא קיבל אקמול להורדת חום וכדורי זינט אנטיביוטיקה אתמול ב3 לפנות בוקר התעורר עם הרגשה של כאבי בטן ניגש לשירותים ישב על ההאסלה ואיבד את ההכרה למספר דקות וחזר לעצמו הזמנו מדא בדיקות לחץ דם תקין פנינו למיון עשו צילום חזה תקין בדיקות דם תקינות אקג תקין הרופא במיון אומר שאין מה לעשות זה קורה את האמת אני לא רגוע ומפחד מאוד שזה יקרה לו שוב האם יש משהו לעשות או שזה המצב באמת

23/02/2015 | 21:55 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בעיקרון זה נכון - דבר ייתכן בעת מחלת חום. עם זאת אני מציע לבצע הערכה מלאה אצל רופא משפחה. פנו נא לבדיקת רופא מפשחה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה