דפיקות לב מואצות והרדמות יד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/02/2015 | 21:59 | מאת: ערן

שלום, לאחרונה החלו לי מדי כמה פעמים ביום תחושות של דפיקות לב מואצות, והרדמויות ביד שמאל. בפעם הראשונה שזה קרה זה היה מלווה בתחושת של כמעט עלפון, הגעתי לחדר מיון שם עשו בדיקות של קרדילוג ושל נויורלוג ולא מצאו כלום. התופעות עדיין ממשיכות לקרות במהלך היום, נשלחתי על ידי רופא כירורג של היד לבדיקת EMG ועל ידי רופא המשפחה לבדיקות אקו לב והולטר, אם כי התור הוא לרק עוד חודש. אשמח לדעת האם התופעה מוכרת/מסוכנת, והאם היא דורשת בדיקה דחופה יותר

18/02/2015 | 20:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מוכרת, לא מסוכנת על פי רוב ולא בהכרח קושרה ללב. יש להיבדק. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה