דופק מואץ בלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/01/2015 | 10:10 | מאת: דן

מספר פעמים בחודשים האחרונים אני חש דופק מואץ במנוחה, בעיקר בלילה בשכיבה המלווה בכאב קל בחזה. אני נוטל רילרט נגד מיגרנות והתופעות קורות בעיקר בלילות שלאחר נטילת התרופה. בדיקת אק"ג תקינה, בבדיקת אקו לב הכל היה תקין מלבד MILD PERICARDIAL EFFUSION. האם המצב מסוכן? מה כדאי לעשות? תודה

28/01/2015 | 21:30 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא חש אני שמצב מסוכן בהתייחס לנכתב פניתך. עם זאת נוזל בקרום הלב עלול להיות אחת מהסיבות לתלונותיך ועל כן עליך להיבדק אצל קרידולוג. יש לברר סיבה לנוזל בקרום הלב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה