לחצים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/01/2015 | 13:45 | מאת: דגנית

שלום רב מזה כ3 שבועות יש לי לחץ בחזה שבא והולך עם כאבים חזקים כמו דקירות במעל החזה וקצת מתחת לבית השכי קרוב לחזה זה מלווה בקוצר נשימה לא מסוגלת לנשום כאילו חסר לי אוויר ליפעמים מלווה במין שיעול מוזר שמופיע לבד יחד עם פלפיטציות ופיהוק בילתי רצוני לא קשור לעייפות רציתי לציין שהיו לי שלושה ארועים כאלה ואני נעשית ממש חלשה ניגשתי לרופא עשו לי אקו לב והכל יצא תקין רק רשמו שקיימת אי ספיקה מיטרלית אני מחכה למבחן לב במאמץ. רציתי לציין שאני חוווה גלי חום מאוד מאוד חזקים (גיל המעבר) 49 הגלים באים בערך כל 3 שעות אך ליפעמים יש גלים חזקים במיוחד ואז אני מרגישה את הכאב בחזה ממש חזק והקוצר נשימה כרגע לוקחת באופן קבוע תרופה בשם קלורינית 3 פעמים ביום ואני מאוד מותרדת מהחולשה ההולכת ומתגברת הייתי רוצה לשמוע את דעתכם תודה דגנית

28/01/2015 | 21:29 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נא לגשת בהקדם לבדיקת רופא, לבצע אקג, צילום חזה בשלב ראשון. במידת הצורך ניתן לגשת לבדיקה במחקלה לרפאוה דחופה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה