פענוח בדיקת ארגומטריה/א.ק.ג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/01/2015 | 00:08 | מאת: g

בבדיקת ארגומטריה במסגרת בדיקות סקר תקופתיות עלו התוצאות הבאות: קצב לב במנוחה: 79 א.ק.ג במנוחה: סינוס, וולטאג' נמוך T שטוח ב AVL קיצוץ R כ V1-V3 (מיקום/תנוחתי?)אין להשוואה דופק בשיא המאמץ - 156 דופק בהתאוששות (5דק') 88 ממצאים בא.ק.ג במאמץ: שינויים ב-ST-T: לא הפרעות קצב במאמץ: לא הפרעות בהולכה: לא סיכום קליני לארגומטריה: תקינה כמו כן היה רשום בסיכום הכללי: BORDERLINE ECG לא סובלת מבעיות לבביות אולם יש עבר של בעיות לבביות במשפחה. כמו כן מזה כשנה מטופלת בגלוקומין עקב סכרת. אם תוכל להסביר לי את תוצאות הבדיקה והאם מראות על בעייה לבבית.

28/01/2015 | 21:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לעבור על כל תרשימי אקג מצורפים ועל כן עליך לגשת לרופא. רושם כללי שלא היו מימצאים חריגים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה