דקירות בחזה ודפיקות לב חזקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/01/2015 | 19:55 | מאת: שירן

שלום, אני בת 25. בשבוע האחרון קורה לי מדי פעם שיש לי דקירות רגעיות בחזה (לא יותר מ5 שניות) ובנוסף יש לי דפיקות לב חזקות שאני ממש מרגישה ושומעת את הפעימות. הכל בזמן מנוחה. לפני חודש הפסקתי את השימוש בגלולות למניעת הריון לאחר שימוש של מעל שנתיים, וגם התחלתי לקחת פלקווניל (הידרוקסיכלורוקין סולפט) 400 מ"ג ביום. לפני שהתחלתי להשתמש בתרופה עשיתי בדיקת אקו לב שיצאה תקינה. יתכן שהכאבים הם בגלל התרופה/הפסקת הגלולות? ואם לא אז מה הם מסמנים והאם יש סיבה לדאגה?

28/01/2015 | 21:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

1. לא 2. כל דבר ייתכן אך רושםן מהנכתב פנייתך שאין מדובר בבעית לב. בלכ מקרה רצוי להיבדק אצל רופא. לא רואה סיבה לדאגה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה