סיכום בדיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/01/2015 | 20:40 | מאת: לי

עשיתי בדיקת טליום וקיבלתי סיכום שאין לי מושג מה אומר ...הפרעות בקליטה כנ"ל בהתאמה למחלה כלילית ולאיסכימיה בינונית ושקטה בתפוצת ה_LAD האמצעי,עם שינוי ST משמעותיים במאמץ ארטיפקט שד משתנה אינו מאפשר בכל אופן פענוח וודאי ועשוי לייצר ממצא דומה )חיובי כזוב ... אשמח לשמוע מה זה אומר ..תודה

22/01/2015 | 20:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן ומדובר בבדקה לא תקינה עם הפרעה זילוח דם באחד מעורקי הלב (עורק לכילי - קורונרי). יחד עם זאת צויין שלא יכולים שללול מימצא חיובי שגוי. לאור זאת יש צורך לפנות לקריולוג המפנה בהקדם על מנת להבהיר את המצב. לבוא לביקור עם תוצאת בדיקה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה