דופק מהיר פתאומי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/01/2015 | 17:35 | מאת: יעקב שור

בזמן האחרון קורה שאני יושב במשרדי ולפתע הדופק עולה משבעים למאה בדקה, כנ"ל במעבר משכיבה לעמידה. בדיקות לב (א.ק.ג ואקו וכן סיטי ראש תקינים, כנ"ל בלוטת התריס. חשד למחלת השינה. וכן לאחרונה חום גוף נמוך בסביבות 35.8-36.3 במשך היום. לא לוקח תרופות, לא מעשן ולא שותה חריף. ממעיט בשתייה.

20/01/2015 | 17:46 | מאת: יעקב שור

בהמשך להודעה שכתבתי אני בן 61. בחודשים האחרונים יש לי פריחה בעור ובביופסיה שנעשתה נקבע שזה lichen planus. בדיקת הולטר שעשיתי גם היתה תקינה. ללא עבר רפואי בעייתי. הייתכן תת פעילות סמויה של בלוטת התריס שאיננה מתגלת בבדיקת tsh שגם תקינה אצלי?

22/01/2015 | 20:28 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש צורך בהשלמת הערכה אצל קרדיולוג. בנוגע לשינה יש לבצע הערכה לשלילת דום נדימה בשינה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה