דופק גבוה וסחרחורת ושחור בעיניים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/01/2015 | 20:56 | מאת: ביסן

שלום רב, אני מזה תקופה סובל מדופק גבוהה שמגיע ל 160 בערך מלווה בסחרחורת חזקה ושחור בעיניים עם קוצר נשימה ואף כמעט איבוד שיווי משקל... בשינוי תנוחה לרוב זה קורה לי, אך לא מעט פעמים זה קורה לי גם בשגרה!! הדבר מאוד מפריע לי בניהול שגרת חיים, ביצעתי מספר בדיקות לב אך לא העלו עניין ולא הצביעו על בעיה לבבית!! מה אתם חושבים שזה יכול להיות?!?!

22/01/2015 | 20:26 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תתכן מאוד שמדובר בהפרעת קצב לב. יש צורך בבדיקת קרידולוג בהקדם או אפילו בחדר מיון במידה ואירוע חוזר. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה