קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/01/2015 | 18:45 | מאת: שרונה

אני בת 57. עם קוצר נשימה בערך 10 ימים. ביומיים האחרונים קשיי הנשימה חזקים. בדיקת רופא משפחה תקינה. אקג תקין. בדיקת חמצן תקינה. צילום חזה תקין. בדיקת אקו מלפני כמה חודשים תקינה. עכשיו לא עשיתי אקו לב. רופאת המשפחה חושבת שזה נפשי ושלחה אותי לפסיכיאטר. נורא קל להגיד על כל דבר נפשי. מעולם לא סבלתי מקוצר נשימה או אסטמה. יש לי היסטורייה משפחתית של בעיות לב. יש לי כולסטרול גבוה. לפני שנה וחצי עשיתי צינתור וירטואלי שהייה תקין בגלל שריפה בחזה. מסתבר שזה הייה רפלוקס. האם כרגע יש עוד מה לבדוק בגלל קשיי הנשימה חוץ מללכת לפסיכיאטר? תודה

22/01/2015 | 20:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מציע לגתש לבהערכה אצל קרידולוג. יש לשקול ביצוע בידקת אקו לב במאמץ. בנוסף יש לבצע הערכה אצל רופא ריאות. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה