4 שאלות על פרופרנולול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/01/2015 | 13:37 | מאת: יאיר

שלום דוקטור יש לי מספר שאלות בודדות על החוסם בטא פרופרנולול ודרלין במצבי חרדה:1.מי שהתרופה משפיע עליו בכמה אחוזים בממוצע התרופה מנטרלת את התסמינים הפיזיולוגים של חרדה? 2.במידה ואני חש בעקבות התרופה תופעת לוואי של חולשה או חשש מעילפון מה ניתן לקחת בשביל לנטרל או להחליש את השפעת התרופה? 3.יש אינטראקציה עם תוספי מזון מסוימים? 4.אם המינון הממוצע שפסיכיאטר נותן לא כל כך משפיע בהתקף חרדה מסיבית מה המינון המקסימאלי שמותר לאדם לקחת מהתרופה באופן כללי?

18/01/2015 | 20:53 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תשובות לפי סדר שאלות. 1. שאלה לא ברורה לי..... מלבד זה נדגיש שאתר זה עוסק במחלות לב 2. יש ליטול תרופה לאחר אוכל ושתיה.... במידה ותסמינים נמשכים יש להתייעץ עם רופא אשר המליץ לך על נטילת תרופה זו או רופא משפחה 3. אילו תוספי מזון קונקרטית? 4. שאלה זו יש להפנות לפסיכיאטר. שוב אתר זה עוסק במחלות לב ואנו משתמשים בתורפה זה בהתוויות לבביות..... בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה