דופק מהיר מלחץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/12/2014 | 07:22 | מאת: איילת

לד"ר שלום בת 44 בריאה .לפני שנה עשיתי אקו והולטר לב שיצאו תקינים .הדופק שלי מאוד גבוה בגלל לחץ שאני נמצאת בו האם זה מסוכן? והאם אני יכולה לקבל התקף לב מי זה?

21/12/2014 | 20:24 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

במקרה כזה כדאי לבדוק בשנית אתה נושא ולגשת להערכה אצל קרידולוגף במקביל יש לזכור שלעיתים דופק מהיר עלול לנבוע מבעיות שאינן לבביות, כגון אנמיה - חסר דם ברזל או בעית בלוטת התריס. יש לבדוק עם רופא מפשחה. דופק היר של הלב עלול לפגוע בתפקוד הלב בטוח ארוך. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה