תוצאות בדיקה ארגרומטרית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/12/2014 | 22:44 | מאת: איתן

ד"ר אלכסנדר, שלום רב עברתי בדיקה ארגרומטרית ותוצאותיה היו: כושר בינוני לטוב, תגובת לחץ דם תקינה. ללא תלונות לבביות. צניחות במקטעי st בחיבורים- mm2.5 V3-V6 המשך בירור עם קרדיולוג בהקדם. מה זה אומר בדיוק? יש לציין שאני עוסק כבר מספר שנים בספורט ותמיד הרגשתי מצויין ואני עדיין מרגיש מצויין גם בימים אלה. האם יש סיבה לדאגה? תודה

21/12/2014 | 20:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מדובר בבדיקה לא חד משמעית וחשודה. שינוי אקג מחייב המשך בירור אצל קרדיולוג. בשלב זה יש להפחית או לעוצורת כל פעילות גופנית מואצת ולגשת להערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה