סיכום ארגומטריה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/12/2014 | 16:41 | מאת: דודי

בן 65,לא סובל מבעיות לב. נשלחתי לבדיקת מאמץ עקב BIFASCICULAR BLOOK ממצא שלא היה בעבר. התוצאות:קצב לב המנוחה:113 הבדיקה נמשכה 4.05 דק' שלב 2 קצב לב 160 לדקה לחץ דם 160/75 מס' METS מקסימלי:5.9 כושר גופני:מופחת הפרעות קצבב במאמץ/התאוששות: פעימות חדריות מוקדמות במאמץ ובהתאוששות מקטע ST במאמץ /התאוששות:ללא שינוי ST-T משמעותיים במאמץ ובהתאוששות DUKE SCORE -בינוני תגובה קלינית:תקינה אשמח מאוד לקבל תשובה לבדיקה ולבהבין מה קורה איתי תודה מראש

16/12/2014 | 21:13 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

1. דופק מהיר במנוחה 2. ביצעת מאמץ בדרגת עומס קלה 3. הושג דופק מטרה ומעט מעל לגיל - טוב 4. פעימות חדריות מקודמות במאמץ בדכ מימצא לא תקין 5. לא היה שינוי משמעותי באקג בעת מאמץ בדיקה לא לגמרי פסקנית. פנה נא לבידקת קרידולוג ולצורך המשך בירור. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה