אנטיביוטיקה למניעת זיהום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/12/2014 | 16:18 | מאת: אדי

בעתיד הנראה לעין אני אמור לעבור ניתוח תיקון מסתם ( אי ספיקה בינונית עד קשה במסתם מיטראלי שמאלי ) בינתיים הקרדיולוג אמר לי שבעת טיפולי שיניים שאקח שעה לפני כל טיפול 4 כדורי מוקסיפן 500מ"ל למניעת זיהום השסטום - בקרוב מעוניין לעבור השתלת שיער בשיטת fue ( לפני תיקון המסתם) האם למניעת זיהום עלי לקחת אותה כמות וכדורים ? כי הבנתי ישנה סכנה כלשהיא של זיהום בפרוצדורה זו

16/12/2014 | 21:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

באם היתה לך אי פעם בחיים דלתק פנים הלב - מסתם, משמכונה בשאה רפאוית אנדוקרידטיס endocarditis? באם יש מחלות רקע אחרות מלבד בעיה מסתמית? תודה. דר דדשב

16/12/2014 | 23:55 | מאת: אדי

יש לי קוצר ראייה גבוה מאד בשצתתי העיניים ( מס 15 ו-20) כליות פוליציסטיות עם ערכים תקינים בינתיים וכמו כן ציסטות בכבד אין לי בעיה רצינית אחרת נוספת בלב ( כולל לא מה שציינת)מלבד אי ספיקה בינונית עד קשה במסתם מיטראלי שמאלי - מבין שאם אין בעיה אחרת : אפשר לא לקחת ? או שעדיף לקחת ליתר ביטחון ? בתודה

מנהל פורום קרדיולוגיה