מודאג מתוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/12/2014 | 19:47 | מאת: אביעד

שלום רב בן 30 , בריא בד"כ נשלחתי לבדיקות דם לאחר שחשתי כאבים ברום הבטן זה זן רב. נשלחתי לבדיקות הדם ע"י רופא הגסטרו . כלל הערכים יצאו תקינים פרט לערכים הבאים: CK-MB 13.1 שהערך העליון הנורמלי הוא 6. תוצאת ערך CPK הייתה בתחום הנורמה אך מעט גבוהה 22.4 שהערך העליון הוא 25. שאלתי היא, האם יש לי בעיה כלשהיא בלב? האם יש סיבה אחרת לעליית הערך שאינה לבבית ? תודה רבה,

09/12/2014 | 21:18 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש להבהיר את מהצ ושלם כך מציע לגשת הערכה אצל קרידולוג. בנוסף בשל בדיקה לא תקינה עיש לפנות למחלקה לרפאוה דחופה - חדר מיון להלשמת בירור. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה