PDA בתינוקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/12/2014 | 09:26 | מאת: טלי

שלום רב, בתי בת שנה וחצי,כשנולדה אובחן אצלה PDA.משהו קטן כםי שציין הקרדיולוג. מאז שנולדה,הנשימה שלה קצת שונה ,כבדה יותר.אבל לא משהו היסטרי. לאחרונה,הנשימה שלה הפכה לכבדה במיוחד,היא מנוזלת תמיד ומתקשה לנשום דרך האף.מלווה בהמון ליחה עד כדי הקאה לאחר שהיא אוכלת. היא לא מצליחה לנשום דרך האף בזמן שהיא אוכלת. ארצה לדעת האם יש קשר לPDA וקשיים בנשימה. כמובן שאנחנו מתוכננים ללכת לרופא.אבל אשמח לשמוע ולהבין וכמובן לקבל כדור הרגעה. תודה, טלי

09/12/2014 | 21:17 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב במבוגר. עליך לפנות לבדיקת רופא קרדיולוג ילדים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה