בחילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/12/2014 | 17:44 | מאת: איציק

לום בן 60 חולה בראומטית ארטריטיס מעשן ב2010 עברתי צינתור לב 2 סטנדים ללא אירוע .לפני 8 חודשים אקו לב במאמץ הכל תקין הגעתי דופק מטרה אני עושה מדי פעם הליכה לא כל כך מאומצת וגם נוסע קצת באופניים .הכל תקין היום משום מה יצאתי עם אשתי להליכה משהו כמו 2 קמ שיש בהם עליה קצת חדה .לקראת סוף העליה הרגשתי מין בחילה והרגשה לא כל כך טובה ישבתי קצת וזה השתפר והמשכתי כרגיל אבל זה ליוה אותי עוד כשעה אחרי זה לא בעוצמה כמו שהיה לי .לא היה לי קוצר נשימה ולא הזעה הנשימות היו חלקות ולא היו לי כאבים בחזה יש הקשר ללב על פי הסיפור תודה

07/12/2014 | 20:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן, לא ניתן לשלולץ מציע לבצע בדיקה והערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה