כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/11/2014 | 14:02 | מאת: פלג

שלום, אני בת 27, בריאה. סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת ביוטריקוס 700 מ"ג בשבוע. נוטלת גלולות מסוג מינס. לאחרונה עליתי במשקל מעט ואני שוקלת בערך 75. בשבועיים האחרונים מרגישה מידי פעם כאבים בחזה, בעיקר בצד שמאל. תחילה הרגשתי דקירות בשד ומאתמול אני מרגישה תחושת כאב ולחץ בחזה, הכאב הוא פחות או יותר רציף אך לא חריף מאד. האם עלי לדאוג?

01/12/2014 | 21:14 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא. עליך להיבדק אצל רופא. אם כי סבירות לבעית לב לדעתי נמוכה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה