בדיקת לב במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/11/2014 | 21:01 | מאת: mozss

exercise echocardiography suspected mild ischemic response good exercise capacity good globalreestinglv function mildLVdilataion mitral valve prolapse-bileaflet בשיחה עם קרדיולוג ממליץ לי לקחת מיקרופירי ן 100 מ'ג mild tomoderateMR

20/11/2014 | 21:58 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לצערי לא ניתן להייחס לדברים בצרוה שנרמשו. פנה נ א לבדיקת קרדיולוג. אמשח אם תבהירו שאלה ותרשו באופן מלא תוצואת בידקה. שחוב גם לדעת האם יש תסמינים. מהו הרקע. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה