lbbb

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/11/2014 | 21:40 | מאת: kamila lavi

לאחרונה התגלתה אצלי בעיה בא.ק ג. כאשר ניגשתי לבצע בדיקת מאמץ. לאחר שניגשתי לקרדיולוג הוסבר לי כי יש לי תופעה שקרויה lbbb . האם התופעה הזו מסוכנת והאם יש טיפול לבעיה זו. אציין כי נלחצתי מאוד מהממצא .

18/11/2014 | 21:15 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על פי רוב מימצא שלclbbb - הוא מימצא לא תקין ויש צורך בבירור. עליך לפנות לבדיקת קרדיולוג לשם ביצוע בירור. בשלב ראשון שי לבצע בדיקת אקו לב. אין צרוך וסיבה להלחץ. לעיתים אין שום שממעות לתופעה זו. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה