איבופן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/11/2014 | 17:46 | מאת: מיכל

שלום רב, חבר שלי חולה בפריקרדיסטיס כבר חודש וחצי, לוקח איבופן כבר 4 שבועות, 3 פעמים ביום ופעמיים קולכיצין. אמור שבוע הבא להפסיק את האיבופן בהדרגה. היום קצת קראתי על התרופה ונלחצתי... האם יש משהו מיוחד שצריך לשים לב והאם זה בסדר לקחת כל כך הרבה? תודה רבה בכל מקרה ובכלל על התשובות שלכם בפורום.

18/11/2014 | 21:10 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

להיות בקשר עם רופא שמפחה והקרדיולוג שמטפל בו לשים לב על נטילת כדור לאחר אורחה מלאה ולוודא שאין ולא היתה בעית קיבה, תריסיריון, לרבות כיב לשים לב על תפקודי כליה, אלקטרוליטים בדם. לבצענ בדיקת ס.ד. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה