Clbbb

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/11/2014 | 20:46 | מאת: רונן

בן 35, בריא, רקע של מחלות לב אצל אבא (מעקפים בגיל 65 ללא ארוע לב) ואצל דוד. לא מעשן מזה שנה וחצי, במהלכה עליתי 15 קג. בבדיקת דם שגרתית נמצא כולסטרול גבוה 241 ובאקג נמצא llbbb. נשלחתי לבדיקת מאמץ ובסיכום נרשם הכל תקין, למעט clbbb וסינוס טכיקרדיה. בנוסף נרשם מבחן המאמץ לא פסקני עקב lbbb. אודה מאוד להתייחסותך האם הדבר שכיח, מה השלכות והמשך בירור מומלץ. תודה

18/11/2014 | 21:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על פי רוב מימצא שלclbbb - הוא מימצא לא תקין ויש צורך בבירור. עליך לפנות לבדיקת קרדיולוג לשם ביצוע בירור. בשלב ראשון שי לבצע בדיקת אקו לב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה