יתר לחץ דם ובעירה בוושט ובקיבה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/11/2014 | 18:03 | מאת: אור

בס"ד ערב טוב, ביום ראשון אכלתי מזון שהיה מונח במקרר, מיד החלה בעירה בוושט ובקיבה, יזמתי הקאות כדי למנוע כוויות פנימיות. בבית החולים אובחן לחץ דם 185/122 , דופק 104. חום 36.7 ,שוחררתי לאחר צילומי רנטגן אקג ובדיקות דם. עדיין אני מרגישה גרוע, קראתי שיש חומרים שגורמים לעליה בלחץ הדם. אציין שלאורך שנים עברתי נסיונות הרעלה רבים וקשים. גם בביקורי בבית החולים בפעם קודמת העו"ס והפסיכיאטר שבדקו אותי אמרו שאני דוברת אמת ושוחררתי(היו הקאות בלתי רצוניות.) מה עלי לעשות נכון להיום כדי להיטיב את מצבי הבריאותי כי אני אישה בריאה בגופי ובנפשי אבל עקב ירושה גדולה מאוד שקיבלתי- מן דהוא מתלהב מאוד לחסלני ...אני מודאגת מלחץ הדם והחולשה הפתאומית מאז יום א', לפני יומיים. בברכה ותודה, אור

12/11/2014 | 19:36 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אני מצטער, אך לא בדיקו מבין מהי השאלה....? אשמח להבהרה. אתר זה עוסק בבעיות לב במבוגר. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה