בדיקת אקו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/11/2014 | 22:59 | מאת: מורן

עשיתי בדיקת אקו לב בעקבות לחצים בחזה בצד שמאל ודקירות במשך תקופה ממושכת. אשמח לפענוח: הכל תקין מלבד מסתם טריקוספידלי - אי ספיקה טריויאלית. הלחץ הסיסטולי הריאתי לפי מהירות הtr הינו 14 פלוס rap. מסתם ועור ראתי-המפלה תחילת די אסטוני 18 ממכ. אני אציין שאני בת 30 ובנוסף עשיתי בדיקת מאמץ והרופא אמרה שהיא מעל הממוצע תודה

12/11/2014 | 19:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מימצא - אי ספ]קיה טירוויאלית של המסתם הטריקוספידלי - בגדר נורמה, תקין. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה