חירחור בלב אני ממש מפחדת!!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/11/2014 | 11:12 | מאת: ויקי

היי אני בת 18, בריאה , בחודשים האחרונים פעם בחודש יש לי חירחור בלב יש רעש כזה חרחרחר שיוצא מהלב והלב נותן בערך 5 בומים חזקים של פעימות ככה שכל הגוף פועם כל החזה רועד . אני למשל יושבת ונושמת ובאמצע הנשימה יש כזה גרגר רעש ונכנס ללב וגורם לדפיקות לב ממש חזקות כל זה בערך 5 שניות יש לציין שזה קורה כשאני נושמת רגיל ופתאום לוקחת נשימה וזה קורה :(, חוץ מזה אני מרגישה מצויין באותו רגע לא כואב כלום רק החירחור ממש מפחיד כאילו אני מפחדת שאני ימות עוד מעט ואין לי אפשרות עכשיו ללכת לרופא ,

04/11/2014 | 22:05 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לאלגמרי ברור למה את מתכוונת בתאור דברים. אני מציע לך לגשת לבדיקת רופא מפשחה קדום כל. לבצע אקג. אני לא רואה אבל סיבה לדאגה. קרוב לוודאי מדובר בחירחורים שבא ממערכת נישמה ולא מהלב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה