פענוח אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/11/2014 | 12:18 | מאת: אלמוני

שלום, להלן תוצאות אקו לב, אשמח לפירוש: Mitral Valve: Normal Aortic Valve: Normal Tricuspid Valve: Normal Pulmonic Valve: Normal Aortic root diameter: 19 mm Ascending aorta diam: 25 mm Left Artium: Anteroposterior diam: 29 mm Superoinferior diam: 34 mm Pericardium: Normal Left Ventricle: IV septal thickness: 8 mm Post wall thickness: 8 mm End diastolic diam: 43 mm End systolic diam: 21 mm Fractional shortening: 51% Outflow tract diam: Right Atrium: Sup-Inf diam: 32 mm תודה רבה

04/11/2014 | 22:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ניתוני בדיקה כפי שמופעיים בפנייתך - בגדר נורמה בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה