חידק הילוקבקטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/10/2014 | 16:47 | מאת: אסראר

שלום ד"ר : לאחרונה התגלה אצלי חיידק הילקובקטר בכיבה , רופא המשפחה המליץ לי על טיפול משולש ( מוקסופין , קארין , אומפרדקס ) , עדיין לא התחלתי בטיפול , מהסיבה שהטיפול הזה הוא מאוד קשה לכיבה , אני משתדלת לא לשתות קפה ואלא לאכול מתוק וכוו .. השאלה היא כנ"ל לאחרונה אני מרגישה לחצים בחזה בצד שמאל , ולפעמים שאני קמה בבוקר (דקירות קטנות ) האם זה קשור לחיידק הילקובקטר ? או שעליי לפנות ולעשות בדיקת אק"ג ( אני בת 27 שנה - לא שותה אלכוהול , ומעשנת לעיתים רחוקות) יש לציין שאין לנו במשפחה מחלות לב , אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי !תודה

01/11/2014 | 19:38 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קרוב לוודאי הסתמנות זאת קשורה להליקובקטר. יש לבצע טיפול מתאים אצל גסטרואנרטרולוג. סיכון למחלת לב כלילית באישה בגילך כנעט אפסי. במידה ולא חל שיפור יש לבצע הערכה מתאימה אצל רופא משפחה. בברכה, דר דדדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה