תופעות חריגות אצל ילד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/10/2014 | 13:46 | מאת: אור

בני בן 11 בריא בד"כ ומתעסק הרבה בספורט. אתמול במהלך שיעור ספורט הרגיש לפתע טשטוש ראיה שנמשך כדקה-שתיים ולסירוגין. לאחר השיעור הוא המשיך במאמץ גופני בהפסקה (משחק כדורגל). לאחר מכן במהלך שיעור בכתה כשכבר לא היה תחת מאמץ גופני ושעה לאחר שיעור הספורט, הוא התחיל להרגיש כאבים בלב שהתעצמו ובנוסף הזיע מאד (חשוב לציין שהוא כבר היה שעה לאחר הפעילות הספורטיבית ולא היתה סיבה להזעה). בבידקת רופא לא התגלה שום סממן לאיוושה וגם הא.ק.ג היה תקין. ביקשתי להרחיב את הבדיקות אבל עד לקבלת התורים, אני מרגישה מוטרדת מהנסיבות של המקרה. היה והתוצאות כולן יהיו תקינות - מה בכל זאת גרם לכל זה? מה יכולה להיות הסיבה לכל הסימפטומים (טשטוש ראיה, כאב בלב והזעה)? האם יש להגביל כעת את הפעילות הגופנית עד שנסיים את הבדיקות? תודה

01/11/2014 | 19:43 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, פרוום זה עוסק במחלות בל במגור בלבד. פני נא לקרידולוג ילדים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה