צינתור לטיפול בדליפה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/10/2014 | 23:13 | מאת: אדי לויאן

ש לי איספיקה במסתם מיטראלי שמאלי שמוגדרת כקשה וכמו כן אני סובל מקוצר ראייה גבוה מאד( מס 16 ו-20) וציסטות בכבד ובכליות . לאחרונה קראתי שבמקום ניתוח לב פתוח בטיפול בדליפת המסתם ישנו טיפול בטוח יותר ופחות מסובך של צינתור חדיש לטיפול בדליפת המסתם - האם הוא עדיין קיים ונעשה בהצלחה ?( ב-2011 נעשו רק 3 נ צינתורים כאלו) האם בחור במצבי הבריאותי הלא מזהיר יכול לעבור אותו(הבנתי שאנשים לא בריאים מסתכנים בעת ביצוע ניתוח לב פתוח) ? מה הם התנאים לכך ? ובמקרה שלא אקבל אישור האם אפשר לעבור אותו אצלכם באופן פרטי ?

26/10/2014 | 21:36 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כן. חשוב לדעת פרטים רבים אחרים. טיפול כזה בעיקרון קיים. אפשר לפצלו ל- 2 סוגים. טיפול בדלף במסתם עצמו, דהיינוהתשלת מסתם בתוך מסתם - עדיין נחשב כטיפול נסיוני. טיפול אחר - במדיקרים של דלף פרוולוולרי. פרוצדרות אלו מורכבות במיוחד טיפול בדלף פרוולוולרי ולא תמיד מוצלחות. נושא של מקרה שלך יש לדון בו כשבידי קרידולוג מלוא הפרטים. פנה נא להתייעצות עם קרידולוג שלך. בברכה, דר דדשב

26/10/2014 | 21:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כן. חשוב לדעת פרטים רבים אחרים. טיפול כזה בעיקרון קיים. אפשר לפצלו ל- 2 סוגים. טיפול בדלף במסתם עצמו, דהיינוהתשלת מסתם בתוך מסתם - עדיין נחשב כטיפול נסיוני. טיפול אחר - במדיקרים של דלף פרוולוולרי. פרוצדרות אלו מורכבות במיוחד טיפול בדלף פרוולוולרי ולא תמיד מוצלחות. נושא של מקרה שלך יש לדון בו כשבידי קרידולוג מלוא הפרטים. פנה נא להתייעצות עם קרידולוג שלך. בברכה, דר דדשב

26/10/2014 | 21:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כן. חשוב לדעת פרטים רבים אחרים. טיפול כזה בעיקרון קיים. אפשר לפצלו ל- 2 סוגים. טיפול בדלף במסתם עצמו, דהיינוהתשלת מסתם בתוך מסתם - עדיין נחשב כטיפול נסיוני. טיפול אחר - במדיקרים של דלף פרוולוולרי. פרוצדרות אלו מורכבות במיוחד טיפול בדלף פרוולוולרי ולא תמיד מוצלחות. נושא של מקרה שלך יש לדון בו כשבידי קרידולוג מלוא הפרטים. פנה נא להתייעצות עם קרידולוג שלך. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה