תוצאות בדיקת C.T

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/10/2014 | 12:32 | מאת: תמי

לאחר מבדיקת טומוגרפית ממוחשבת של בית החזה , נמצא טרשת והסתיידויות בותין החזי ובענפיו לרבות בעורקי הלב. מה המשמעות? תודה מראש

26/10/2014 | 21:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

משמעות היא שיש דרגה מסויימת של תהליך טרשתי - אטרוסקלורטי ויש לטפל בגורמי סיכון, כגון שומני דם, סוכרת אם יש , לד גבוה וכו. רתוי לעבור הערכה פרומלית אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

26/10/2014 | 21:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

משמעות היא שיש דרגה מסויימת של תהליך טרשתי - אטרוסקלורטי ויש לטפל בגורמי סיכון, כגון שומני דם, סוכרת אם יש , לד גבוה וכו. רתוי לעבור הערכה פרומלית אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה