WPW+הגדלת חזה - האם ניתן?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/10/2014 | 10:57 | מאת: אני רק שאלה

שלום דוקטור, אני בת 28, בגיל 10 עברתי את האבלציה הראשונה, ללא הצלחה, בגיל 26 עברתי את האבלציה השניה, עם הצלחה חלקית. אני מעוניינת לעבור הגדלת חזה, האם ניתן לבצע את התהליך? במידה וכן, על מה חשוב לשים דגש ואיזה בדיקות צריך לעשות לפני? תודה על עזרתך,

19/10/2014 | 21:20 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כהכנה טרום ניתוחית ולאור רקע עליך לפנות להערכה מלאה פרומלית אצל קרידולוג, טרום ניתוחית. המלצות של קרדיולוג תכתבנה בתום הערכה. באופן עקרוני לא צריכה ליהיות מניעה לניתוח המתוכנן, אך דבר מותנה בהשלמת הערכה ויעוץ פרומלי מלא אצל קרידולוג עם כל החומר הרפואי המלא והמדוויק בדידיך. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה