כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/10/2014 | 17:56 | מאת: פרי שרה

ברצוני להבין תופעה של כאבים בחזה כאשר הלחץ דם יורד עד 95/56 או אפילו 90/54 אני בת 74 ברקע ניתוחים של carotis והכנסת סטנד בצד ימין יש מצבים שהלחץ דם די גבוהה במיוחד בחורף עשיתי צנתור לפני כמה שנים והכל היה תקין אבל הכאבים ממפחידים אותי ובמיוחד שגם באותו זמן בקושי אני מתפקדת בגלל סוג של חולשה כללית שלפעמים מחייבת אותי לשכב תודה מראש על תשובתך

19/10/2014 | 21:18 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהתייחס לעובדה שמדובר בקיום של מחלה טרשתית בעורקי תרדמה (עברת גם טיפול) יש סיכון לא מבוטל לבעיה דומה בעורקים כלילים על אף הצינתור שהיה תקין לפני מספר שנים. יש לפנות להערכה מחודשת אצל קרדיולוג, על מנת לשלול תעוקת חזה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה