פרפור חדרים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/10/2014 | 13:42 | מאת: ענת

שלום. אמא שלי בת 76 סובלת מלחץ דם לא סדיר ופרפור חדרים. שמענו על "סוג של טיפול בעזרת צריבה שמבצע דר נחום נשר מבית חולים איכילוב. האם ידוע לך על הטיפול והאם אתה ממליץ באופן כללי? אנחנו מאד מתלבטים. תודה רבה, ענת

19/10/2014 | 21:12 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מדבור בפירפור עליות לא חדרים. טיפול בצריבה של פירפור עליות מתבצע במגוון ביתי חולים גדולים בארץ. טיפול זה יש לשקול בכל מקרה לגופו של מקרה ובהתאם להתוויות המקובלות. עליך להתיעץ עם קרידולוג מטפל של גברת ולפנות במידת הצורך לקבלת דיעה נוספת עם כל הפרטים הרפואים המדוייקים והמאלים שנמצאים בידיכם. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה