כאבים בחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/10/2014 | 11:36 | מאת: ספיר כץ

שלום, אני בת 20 ויש לי כאבים בחזה מצד שמאל כבר תקופה ארוכה ובזמן האחרון זה נהיה כמעט יום-יומי. הכאבים קורים לי במנוחה ולאו דווקא במאמץ. האקג והאקו לב שלי תקינים והרופאים לא חשבו שיש סיבה להמשיך לבדוק את העניין. האם יש פיתרון לבעיה שלי?

19/10/2014 | 21:17 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

פיתרון הוא פועל יוצא מסיבה לתלונות. חש להמשיך בירור ולהבין מדוע קיימת תלונה זו ומה סיבתה. פני נא להמשך בירור אצל רופא מפשחה, בשלב ראשון. בברכה, דר דדשב

07/03/2015 | 19:49 | מאת: דר תקוה פוגל

לחתני בן ה 38 החלו כאבים החזה בעיקר עם תנועת הנשימה לפני כ שלושנה שבועות . עבר פעמיים בהפרש של שבועיים בדיקות באיכילוב דרך חדר מיון , כולל ECG ואינזימים בדם והכל הצביע שנלב בסדר. לאן עליו לפנות להמשך בירור? מה יכולה להיות סיבת הכאב? איך מתפתרים מזה? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה