המלצה לקרדיולוג המתמחה במסתמים מלאכותיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/10/2014 | 15:07 | מאת: מקס

שלום, אני בן 29, כבר 10 שנים לאחר ניתוח להחלפת מסתם אאורטלי למסתם מלאכותי ונוטל קומאדין, זאת עקב אאורטיק סטנוזיס מולד. מילדות אני מטופל ונמצא במעקב אצל קרדיולוג ילדים. רק לאחרונה ב 3 שנים האחרונות התחלתי ללכת לקרדיולוגים רגילים וטרם מצאתי אחד קבוע להישאר אצלו. רציתי לשאול האם ישנן המלצות לקרדיולוגים אשר מתמחים במסתמים מלאכותיים שאפשר לפנות אליהם באזור מרכז הארץ. בתודה מראש.

19/10/2014 | 21:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

עליך להיות במעקב ביחידת מומי לב מלידה במבוגר. יש כאלה מספר בארץ. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה